detector.media
02.12.2019 12:29
Поліція встановила підозрюваних у нападі на головного експерта StateWatch та автора «Дзеркала тижня»
Поліція встановила підозрюваних у нападі на головного експерта StateWatch та автора «Дзеркала тижня»
Національна поліція встановила осіб, підозрюваних у нападі на одного з членів другої кадрової комісії Генеральної прокуратури України.

Про це 2 грудня повідомляється на сайті ГПУ.

Йдеться про головного експерта StateWatch та автора «Дзеркала тижня. Україна» Олександра Лемєнова, на якого напали 8 листопада двоє невідомих.

«Після перевірки камер відеонагляду в районі вчинення злочину слідство вийшло на ймовірних нападників, а також на особу, яка привезла їх до місця нападу і забрала звідти на автомобілі. 27 листопада 2019 року за місцем проживання вказаних осіб провели обшуки, одного з підозрюваних затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Другого учасника нападу оголошено в розшук», – йдеться в повідомленні.

Олександр Лемєнов уточнив, що прізвищ підозрюваних не називатиме. «Бо є презумпції невинуватості. Єдине, що дуже шкода коли молоді спортсмени, що могли досягти успіхів на своєму шляху, так собі шкодять на рівному місці та обирають "легкі гроші"»,написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, у Києві вранці 8 листопада двоє невідомих напали на головного експерта StateWatch та автора «Дзеркала тижня. Україна» Олександра Лемєнова. У зв’язку із нападом поліція порушила кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Фото: Олександр Лемєнов / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY