detector.media
01.12.2019 13:21
У Миколаєві невідомий напав на журналіста місцевого видання
У Миколаєві невідомий напав на журналіста місцевого видання
30 листопада пізно ввечері журналіст місцевого сайту «Новини-N» Олександр Влащенко повертався додому, коли до нього підійшов невідомий і бризнув йому в обличчя з газового балончика.

Про це повідомляється на сайті «Новини-N».

За словами Влащенка, його також кілька разів ударили кулаком в обличчя. Скільки було нападників - один або декілька - він не пам'ятає. Нічого з грошей та речей журналіста не пропало.

Олександр Влащенко зміг самостійно дістатися дому, звідки його близькі викликали поліцію та швидку допомогу. Лікар «швидкої» діагностував ураження слизових оболонок очей, порожнини рота і трахеї невідомою речовиною, а також травматичне ушкодження нижньої губи. Травма, за словами лікаря, вимагає хірургічного втручання.

Слідчі поліції Миколаївської обалсті розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до виправних робіт на строк до одного року.

У виданні «Новини-N» зазначають, що журналіст і раніше зазнавав нападів. У жовтні 2012 року на Олександра Влащенка було скоєно напад, в результаті якого він отримав кульове поранення в голову з пневматичного пістолета. Куля застрягла глибоко в тканиніх головного мозку, її не дістали. Нападники були засуджені до позбавлення волі.

У вересні 2014 року, за інформацією видання, Влащенко був викрадений невідомими. Йому одягли на голову мішок, заштовхали в машину і вивезли за місто. Там його утримували близько 5 годин, допитували, погрожували вбивством. Журналіст звертався до правоохоронних органів, однак нападників не знайшли.

Нагадаємо, у Києві невідомі напали на головного експерта StateWatch та автора «Дзеркала тижня».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY