detector.media
30.11.2019 12:40
НАБУ розпочало розслідування щодо зарплат нардепам в конвертах через листування Тищенка
НАБУ розпочало розслідування щодо зарплат нардепам в конвертах через листування Тищенка
Національне антикорупційне бюро розслідує ситуацію з імовірною видачею зарплат у конвертах для «Слуг народу».

Про це йдеться у відповіді НАБУ на заяву народного депутата України Олексія Гончаренка, як написав він у Facebook.

«Національне антикорупційне бюро розслідує ситуацію з зарплатами в конвертах для "Слуг народу", які роздавав Микола Тищенко. У відповіді на мою заяву зазначено, що відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України за фактом можливого незаконного отримання членами фракції "Слуга народу" неправомірної вигоди, іншими словами — хабарів», - йдеться в його дописі.

У відповіді НАБУ зазначено, що досудове розслідування розпочато за фактом можливого одержання народними депутатами України - членами депутатської фракції «Слуга народу», неправомірної вигоди для себе для вчинення чи  невчинення такими службовими особами в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду або в інтересах третіх осіб дій з використанням наданої їм влади чи службового становища.

Раніше пранкер Джокер оприлюднив листування із колишнім телеведучим, ресторатором, а нині нардепом від «Слуги народу» Миколою Тищенком про ситуацію всередині фракції і нібито гроші в конвертах для депутатів фракції.

Нагадаємо також, що Микола Тищенко зчинив скандал з поліцейськими та громадянами, які до нього доторкнулися.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY