detector.media
29.11.2019 19:16
Film.ua планує зняти англомовний науково-фантастичний серіал «Живі»
Film.ua планує зняти англомовний науково-фантастичний серіал «Живі»
Серіал стане екранізацією книги «Ми можемо жити серед людей» української письменниці Варвари Еналь.

Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

Події у всесвіті Живих відбуваються у далекому майбутньому, коли людство покинуло Землю і переселилось на величезні космічні станції на її орбіті. Діти та дорослі живуть на різних рівнях і ніколи не бачать одне одного – діти вже давно народжуються штучним шляхом, а їх вихованням та навчанням займаються роботи. Таким чином люди вирішили позбавитись всього, що їх відволікає від роботи та розвитку, тож штучний інтелект виховує дітей до 15 років, а далі вони переводяться на Дорослий рівень.

Головні герої серіалу – група підлітків, які дізнаються, що на їх станції коїться щось жахливе: замість того, щоб переводити підлітків до дорослих, головний комп’ютер станції просто вбиває кожного, хто досягає 15 років. Ті, кому вдалося врятуватися і укритись на покинутому рівні станції, мають дізнатися, що відбувається і куди поділися усі дорослі. 

Рішення знімати серіал англійською мовою у компанії пояснюють бажанням розширити комерційний потенціал проєкту. Також у Film.ua вважають англійську мову органічною для жанру наукової фантастики.

У творчій розробці проєкту бере участь ізраїльська компанія Endemol Shine Israel. («Prisoners of War», «Світлофор»).

Проєкт екранізації потрапив у список 15 фіналістів С21 Drama Series Pitch у рамках Content London – одного із провідних світових пітчингів драматичних серіалів.

Раніше Film.ua випустив серіал «Схованки». Автори визначають його як кримінальну драму з елементами нуар-детектива і трилера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY