detector.media
29.11.2019 12:53
Прем’єр Британії не прийшов на теледебати з питань клімату, його замінили крижаною фігурою Землі
Прем’єр Британії не прийшов на теледебати з питань клімату, його замінили крижаною фігурою Землі
Прем'єр-міністр Великої Британії, лідер Консервативної партії Борис Джонсон та лідер партії Brexit Найджел Фарадж не прийшли в студію телеканалу Channel 4, де проходили дебати щодо змін клімату. Замість них використали крижані фігури із зображенням Землі, які танули під час ефіру.

Про це повідомляє Sky News.

Представники Channel 4 повідомили, що запросили всіх партійних лідерів на дебати, проте лідери Консервативної партії та партії Brexit на них не прийшли. Лідери інших партій – Лейбористської, Ліберальних демократів, Зелених, Партії Уельсу і Шотландської національної партії – були присутні на дебатах.

Крім того, представники Консервативною партією через цей інциденту поскаржилися британському медіарегулятору Ofcom, що Channel 4 «порушив кодекс про мовлення».

Нагадаємо, 18 березня відбулася прем’єра політичного ток-шоу «Зворотний відлік», в якій взяли участь двоє кандидатів на пост президента України: Олександр Мороз та Інна Богословська. Замість третього кандидата у президенти Сергія Капліна у студії був манекен. Він відмовився від участі у проекті за 3 год. до ефіру. 

Фото: Sky News

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY