detector.media
28.11.2019 18:59
Фільм «Слуга народу 2» став найкращим іноземним фільмом на фестивалі в Китаї
Фільм «Слуга народу 2» став найкращим іноземним фільмом на фестивалі в Китаї
Фільм «Слуга народу 2» (Servant of the People 2) отримав приз у номінації «Найкращий фільм іноземного виробництва» на фестивалі 2nd Pioneer Art Film Festival (PAF) у місті Чунцін (Китай).

Про це повідомляє пресслужба студії «Квартал 95», яка є виробником фільму.

Нагороду фільму «Слуга народу 2» від журі 2nd Pioneer Art Film Festival отримав представник Держкіно Артем Голосов.

За даними студії «Квартал 95», уперше на фестивалі PAF у Чунціні пройшли Дні українського кіно. Організатор показів – компанія «Студія "Золоте Руно"» за підтримки Державного агентства України з питань кіно, за сприяння Посольства України в Китаї, в партнерстві з Ukraine International Media Culture.

«Слуга народу» - це політичний телесеріал виробництва студії «Квартал-95» про історію обрання президентом України вчителя історії. Головну роль учителя історії (Василя Голобородька) в серіалі виконує Володимир Зеленський.

Нагадаємо, формат «Слуги народу» придбала американська компанія Fox Studios, а сам серіал транслюється на міжнародній онлайн-платформі Netflix. Окрім того, формат серіалу або сам серіал були продані більш ніж у 20 країн, серед яких Франція, В'єтнам, Філіппіни, Греція, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Польща, Сербія, Індія, Корея, Греція, Казахстан, Литва, Естонія, Молдова, Монголія, Фінляндія, Грузія і Білорусь.

Фото: Пресслужба студії «Квартал 95»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY