detector.media
28.11.2019 18:55
Найбільше зростання цін на пряму рекламу у 2020 році очікується на телебаченні - Kwendi Media Audit
Найбільше зростання цін на пряму рекламу у 2020 році очікується на телебаченні - Kwendi Media Audit
ТБ покаже найвищий ріст цін на рекламу в 2020 році серед усіх видів медіа.

Про це свідчать результати опитування Kwendi Media Audit, в якому взяли участь українські рекламні холдинги Publicis Groupe Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Omnicom Media Group (Media Direction і Optimum Media), razom communications і Group M.

Опитування проводилося в листопаді 2019 року. Дані опитування наведені у вигляді середнього значення для кожного медіа із зазначенням мінімальних і максимальних прогнозів рівня інфляції. 

У порівнянні з опитуванням за серпень на 2 процентних пункти зросло очікування від інфляції цін на пряму рекламу на ТБ в 2019 році. Серед інших категорій консолідована оцінка для поточного року незначно зросла для друкованих газет з 12% до 13% і для Display з 19% до 21%.

Оновлена ​​оцінка інфляції на 2020 рік трохи знизилася для більшості типів розміщень. Найбільше зростання цін експерти очікують на ТБ, найменший - в друкованій пресі. Найсуттєвіше падіння темпів інфляції очікується в зовнішній рекламі, високі оцінки якої в 2019 році були обумовлені президентськими і парламентськими виборами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY