detector.media
Детектор медіа
28.11.2019 15:08
Юлія Мендель переплутала Латвію з Литвою. Каже, що це був тролінг
Юлія Мендель переплутала Латвію з Литвою. Каже, що це був тролінг
Речниця президента запевняє, що за весь час на цій посаді не переплутала жодної географічної назви

Речниця президента України Юлія Мендель на своїй сторінці в Інстаграмі похвалилася новою сукнею, яку підготувала до відрядження у Литві. Проте спочатку, виклавши фото, вона підписала, що новий одяг – для латвійського відрядження.

(скріншот - bykvu.com)

Підписники досить швидко помітили помилку та в коментарях обурилися черговим «фейлом» представників ОП.

А редактор «Європейської правди» Сергій Сидоренко на своїй сторінці у Фейсбуці з огляду на те, що плутанина з Литвою та Латвією виникає на порядку денному вже не вперше, порадив купити в Офіс президента атласи та примусити всіх робітників вивчити їх напам’ять.

Трохи згодом Юлія Мендель замінила коментар під фото, наголошуючи, що з її боку це була не помилка, а тролінг, який за словами самої ж речниці, не вдався.

«Ладно, зізнаюся, за перебування на посаді я не переплутала жодної географічної назви, – написала Юлія Мендель. – І навіть не їздила в Канаду».

Нагадаємо, що у жовтні на фейсбук-сторінці Офісу президента допустилися помилки, переплутавши Литву з Латвією, і, за відгуками деяких користувачів соцмережі, видаляли коментарі із зауваженнями про це. Згодом помилку було виправлено. Проте цей фейл не пройшов повз уваги медійників, які відреагували на помилку жартами та критикою.

Фото: Інстаграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY