detector.media
28.11.2019 11:30
Суд не задовольнив позов підозрюваного в справі про вбивство Віталія Олешка проти «Громадського»
Суд не задовольнив позов підозрюваного в справі про вбивство Віталія Олешка проти «Громадського»
Печерський районний суд не задовольнив позов Віктора Власюка, обвинувачуваного в організації вбивства ветерана АТО Віталія Олешка, проти «Громадського» та колишнього глави кримінальної поліції України В’ячеслава Аброськіна.

Про це 27 листопада повідомляє «Громадське».

Захист Віктора Власюка вимагав спростувати інформацію, озвучену В’ячеславом Аброськіним в інтерв’ю «Громадському» щодо нібито причетності підзахисного до дніпровської озброєної злочинної групи, а також його ймовірної причетності до організації вбивства ветерана АТО, зокрема зв’язків з іншими фігурантами справи.

Віктор Власюк вимагав спростувати цю інформацію в ефірі «Громадського». Суд відповідний позов не задовольнив.

Віктор Власюк є одним з 11 фігурантів справи вбивства Віталія Олешка на позивний «Сармат», яка слухається в Бердянському районному суді. За даними слідства, влітку 2018 він отримав замовлення від певної особи на вбивство ветерана АТО та разом з іншими обвинуваченими Євгеном Бродським та Михайлом Сігідою розробив план вчинення злочину, залучивши знайомих йому підозрюваних виконавців. Сам Віктор Власюк спростовує свою причетність до злочину.

Нагадаємо, активіст та ветеран АТО Віталій Олешко (позивний «Сармат») був застрелений 31 липня 2018 року в Бердянську. Як повідомляє «Радіо Свобода», після повернення з війни він вів активну громадську діяльність та публічно виступав з критикою роботи бердянської міської влади.

Фото: Громадське

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY