detector.media
26.11.2019 18:26
Книга журналістки Яніни Соколової про боротьбу з раком вийде друком у грудні
Книга журналістки Яніни Соколової про боротьбу з раком вийде друком у грудні
«Я, Ніна» – це історія про життя журналістки Ніни, написана у сповідальній формі, вона є щоденником пережитого від початку хвороби і до кінця лікування.

Про це повідомляє пресслужба видавництва #книголав, яке видаватиме повість Яніни Соколової.

Книга написана у співавторстві з письменницею Ольгою Купріян. Зазначається, що це перша художня українська книжка про боротьбу з раком публічної людини і написана авторками, які пережили рак.

«Це буде найчуттєвіша історія, яку ви коли-небудь читали. Не шукайте співпадінь із моїм життям. Їх там обмаль, про­те я впевнена, що після цієі книжки ви станете іншими, бо "Я, Ніна" зробить ваше життя таким, за яке варто боротися», – розповіла Яніна Соколова.

У книзі героїня ділиться тим, як поступово змінювався її фізичний і зовнішній стан та розровідає про ті потрясіння, які спіткали її на шляху в складний період.

Частка з продажу кожної книги буде перераховано на проєкт «Я, Ніна», який реалізовує програми зі збору крові, волосся, а також підтримує розвиток служб паліативної допомоги та профілактику онкології серед українців.

Видання вже можна передзамовити, воно скоро з'явиться у продажу у книгарнях.

Нагадаємо, у травні 2019 року телеведуча Яніна Соколова розповіла, що лікарі діагностували в неї рак, але вона поборола хворобу. Журналістка попросила підтримати проект «Я, Ніна», місія якого – змінити ставлення соціуму до онкохворих та хворих на рак до самих себе. Проєкт «Я, Ніна» включатиме автобіографічні фільм і книгу, а також кліп.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY