detector.media
Детектор медіа
26.11.2019 12:53
Андрій Данилко вирішив піти з «Х-фактору» посеред сезону
Андрій Данилко вирішив піти з «Х-фактору» посеред сезону
Суддя проєкту зізнався, що «порожній» та «не виправдовує надій»

Один з суддів десятого сезону проєкту «Х-фактор» на телеканалі СТБ Андрій Данилко на етапі знаходження учасників в тренувальному таборі заявив про те, що хоче покинути шоу. Своє бажання він озвучив, коли прийшов час прослуховувати його категорію – «гурти». Артист дуже розхвилювався.

«Ви всі тільки не ображайтеся, зараз я начебто не виправдовую надій, – раптом заявив Андрій Данилко. – Я настільки порожній… І розумію, наскільки це для вас важливо! Тому подумав, що буде чесніше, якщо я, напевно, покину цей проєкт. Може, з’явиться новий наставник, який вам дійсно допоможе, тому що я розумію, що проблема в мені … Я як подумав про те, що зараз мені доведеться когось вибирати… Ні, я не готовий цього робити… Ви всі – здібні люди, і мені здається, що мені найкраще буде покинути цей проект».

Суддя встав зі свого місця та пішов за лаштунки. Тим часом учасники його категорії розмірковують, хто може замінити їх тренера в подальшому та наполягають на тому, щоб Андрій Данилко повернувся на проєкт.

Нагадаємо, що нещодавно на зйомках новорічного шоу для телеканалу «Україна» Андрієві Данилку стало погано – медики виявили в артиста проблеми з серцем.

Фото: скріншот відео

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY