detector.media
26.11.2019 12:55
Компанія Jacobs відмовилася від реклами на каналі Zik
Компанія Jacobs відмовилася від реклами на каналі Zik
Компанія Jacobs Douwe Egberts Україна вирішила відмовитися від співпраці з телеканалом Zik.

Про це 26 листопада повідомляє НВ з посиланням на прес-реліз компанії.

З 22 листопада реклама бренду кави Jacobs перестала транслюватися на цьому телеканалі. У компанії уточнили, що з каналами «112 Україна» і NewsOne вона також не співпрацює і не планує.

Зазначимо, що Jacobs – це один з найбільших рекламодавців групи «1+1 медіа».

Нагадаємо, три інформаційні телеканали – NewsOne«112 Україна» і ZIK – належать Тарасу Козаку і входять до медіахолдингу «Новини», який очолює телепродюсер Олексій Семенов. Він скуповував ці канали поступово, з жовтня 2018-го по червень 2019 року. Тарас Козак – близький соратник українського політика, одного з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука, їхні брати – бізнес-партнери.

Нардеп Микита Потураєв розповідав, що у команди президента є напрацювання рішень щодо каналів Медведчука. Президент Володимир Зеленський заявляв, що знає, звідки у Віктора Медведчука гроші на фінансування партії та телеканалів.

17 жовтня Верховна Рада утворила тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування відомостей щодо дотримання вимог законодавства під час зміни власників інформаційних телеканалів та забезпечення протидії інформаційному впливу Російської Федерації.

Фото: Jacobs / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY