detector.media
22.11.2019 20:29
У 2020 році СТБ покаже байопікі «Україна в Іменах» та продовження серіалу «Ніщо не трапляється двічі»
У 2020 році СТБ покаже байопікі «Україна в Іменах» та продовження серіалу «Ніщо не трапляється двічі»
У числі прем'єр наступного року глядачі телеканалу побачать перші байопіки з циклу «Україна в Іменах», які розкажуть драматичні історії української актриси Марії Заньковецької і кібернетика Віктора Глушкова.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«"Україна в Іменах" - один з наших найбільш масштабних і значущих просвітницьких проєктів про видатних українців, маловідомих широкій аудиторії. Ми хочемо втілити на екрані живих людей, які, як і ми з вами, люблять, впадають у відчай, сумніваються, але перемагають», - розповіла генеральна продюсерка серіального виробництва групи StarLightMedia Галина Балан-Тімкіна.

Раніше у StarLightMedia повідомляли, що проєкт «Україна в Іменах» буде присвячений видатним українцям і визначним подіям в історії України та складатиметься з кількох мінісеріалів. У вересні було оголошено відбір сценаріїв.

Також у 2020 році на СТБ вийде продовження багатосерійного драматичного фільму Оксани Байрак «Ніщо не трапляється двічі». Перша його частина складалася з 16 серій і розповідала про кохання та драму у прикордонному містечку. Стрічка вийшла в ефір у 2019 році.

Як розповідав «Детектор медіа», група StarLightMedia планує у 2020 році виробити 100 годин контенту серіалів власного виробництва. Зокрема, планується адаптувати придбані зарубіжні формати серіалів - «Хороша дружина», «Акушерка», «Сестри», «Слід».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY