detector.media
21.11.2019 20:12
Єдина кандидатка на посаду голови Держкіно не пройшла за конкурсом
Єдина кандидатка на посаду голови Держкіно не пройшла за конкурсом
Генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, яка за результатами кількох етапів конкурсного відбору залишилась єдиною кандидаткою на посаду голови Держкіно, не набрала достатньої кількості балів.

Про це сама пані Юлія написала у Facebook та додала відео оголошення результатів конкурсу.

«Конкурс на посаду Голови ДержКіно України - Раунд IV - фінал і game over. Я не проходжу далі! З днем гідності всіх!» - написала Юлія Сінькевич.

На запису Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) чутно, що Юлія Сінькевич набрала недостатню кількість балів за однією з компетенцій.

Також НАДС оприлюднило відео співбесіди, яку перед цим проходила Юлія Сінькевич.

Юлія Сінькевич - генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю, членкиня наглядової ради та співзасновниця Української кіноакадемії, членкиня Європейської кіноакадемії, Національної спілки кінематографістів України та Українського оскарівського комітету.

Нагадаємо, 4 жовтня Кабінет Міністрів України оголосив конкурс на посаду голови Державного агентства України з питань кіно. 9 листопада на сайті НАДС оприлюднили перелік з 8 кандидатів на посаду голови Держкіно.

17 листопада кандидати на посаду голови Держкіно мали презентувати свої програми, але на той час єдиною кандидаткою на посаду залишилась Юлія Сінькевич.

В інтерв'ю «Детектору медіа» Юлія Сінькевич розповіла, як прийшла в кіно та чому хотіла очолити Держкіно, а також про Одеський фестиваль, успіхи українського кіно у світі, проблеми та виклики, що стоять перед українською кіноіндустрією, і способи їх вирішення.   

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY