detector.media
18.11.2019 13:59
28-29 листопада – форум «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави» та дискусія щодо висвітлення в медіа майбутніх місцевих виборів
28-29 листопада – форум «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави» та дискусія щодо висвітлення в медіа майбутніх місцевих виборів
У Краматорську Донецької області 28-29 листопада відбудеться форум «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави». Заявки приймаються до 12:00 22 листопада.

Під час Форуму планують обговорити стан та перспективи розвитку місцевого самоврядування загалом в Україні та, зокрема, в Донецькій та Луганській областях, а саме – актуальні питання законодавчого регулювання, європейського досвіду та стандартів.

До участі в події організатори запрошують представників медіа з Харківської, Донецької, Луганської та Дніпропетровської областей до участі у Форумі та дискусії.

У Форумі візьмуть участь народні депутати, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, експертного та наукового середовища, міжнародних партнерів та  журналісти, зокрема: 

У рамках Форуму 29 листопада відбудеться дискусія з журналістами та експертами «Виклики, з якими стикаються журналісти при висвітленні виборів та можливі рішення для майбутніх місцевих виборів» (організовується проєктом «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні»), у якій  візьмуть участь консультанти/тки Ради Європи:

«Журналісти та експерти обговорять, як українські медіа висвітлювали попередні вибори, результати медіамоніторингу парламентських та президентських виборчих кампаній, а також  з якими проблемами стикаються ЗМІ під час виборів та які успішні практики та рішення можуть бути корисними для висвітлення майбутніх місцевих виборів», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація: обов’язково необхідно заповнити форму до 12:00 22 листопада 2019 р. Кількість місць обмежена. Підтвердження участі у Форумі буде надіслане на e-mail, вказаний під час реєстрації, до 18:00 22 листопада 2019 року. Відібраним учасникам організатори забезпечать проживання та проїзд для участі в заході.

Коли: 28-29 листопада 2019 року (28 листопада  о 15:00 – 19:30 та 29 листопада о 9:00 – 16:00).

Де: м. Краматорськ, Донецька область.

Форум організовується Донецькою обласною державною адміністрацією (Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації), Луганською обласною державною адміністрацією, Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Міністерством розвитку громад та територій України за підтримки Ради Європи в рамках Програми «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» та за участі проєктів Ради Європи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY