detector.media
15.11.2019 11:41
Суд зобов’язав поліцію відкрити провадження за заявою журналістки «Страни.ua» щодо Остапа Дроздова
Суд зобов’язав поліцію відкрити провадження за заявою журналістки «Страни.ua» щодо Остапа Дроздова
Поліція має невідкладно відкрити кримінальне провадження за заявою журналістки «Страни.ua» Олесі Мєдвєдєвої щодо ведучого Остапа Дроздова через його висловлювання в програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою на 5 каналі.

Шевченківський районний суд Києва зобов’язав Головне управління Національної поліції України в Києві невідкладно внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення. Про це йдеться в ухвалі суду від 12 листопада.  

Суддя Марина Антонюк задовольнила скаргу адвоката Антона Журавля в інтересах Олесі Мєдвєдєвої. Ухвала оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 1 лстопада журналістка «Страни.ua» Олеся Мєдвєдєва подала до Національної поліції України заяву щодо ведучого Остапа Дроздова через його заяви в програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою на 5 каналі.

26 жовтня журналіст Остап Дроздов взяв участь у програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою. Після перегляду ролика з ОРДО, де місцеві жителі заявляли, що хочуть жити з Росією, Дроздов нагадав, що раніше він захищав «сепаратистів» і намагався «залізти їм у голову, щоб зрозуміти, що ними керує», але потім передумав. «Звичайно, я в дитинстві любив ходити в зоопарк і дивитися, як себе поовдять, особливо у відділ парнокопитних. Але я вже переріс цю справу і для себе всі крапки на «і» розставив", - сказав у програмі Дроздов.

Він також висловив пропозицію позбавити всіх мешканців непідконтрольних територій українського громадянства.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY