detector.media
15.11.2019 11:36
StarLightMedia домоглась відключення своїх каналів з міжнародних сервісів для російськомовної аудиторії
StarLightMedia домоглась відключення своїх каналів з  міжнародних сервісів для російськомовної аудиторії
StarLightMedia у межах боротьби з піратством домоглася відключення своїх каналів у міжнародних сервісах для російськомовної аудиторії newru.tv та galaktyka.tv.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook комерційний директор дивізіону Digital & PayTV StraLightMedia Микола Фаєнгольд.

За його словами, відключити канали вдалося за допомогою платіжної системи Visa. «Часто захист авторського права нагадує гру в кішки-мишки. Особливо вона складна, коли злодій знаходиться за межами України. Команда по боротьбі з піратством StarLightMedia на чолі з Дмитром Левіним домоглася відключення наших каналів у великих міжнародних сервісах newru.tv та galaktyka.tv», - написав пан Фаєнгольд.

Нагадаємо, 6 вересня прокуратура Львівської області повідомила про оголошення підозри учасникам міжрегіональної організованої групи, яка створила сервіс інтернет-телебачення з трансляції телеканалів без згоди правовласників. Мова йде про ресурс «Твоє ТВ»/ TvoeTV. Сума збитків правовласників оцінюється у понад 2 млн грн. Зловмисників виявили завдяки медіагрупам (StarLightMedia, «1+1 медіа»).

Ілюстрація: Facebook Миколи Фаєнгольда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY