detector.media
14.11.2019 14:05
СБУ пояснила, чому російського ведучого Корчевникова пустили в Україну
СБУ пояснила, чому російського ведучого Корчевникова пустили в Україну
Термін заборони на в’їзд в Україну російському ведучому, генеральному директору російського православного телеканалу «Спас» Борису Корчевникову, який у жовтні приїжджав до Києва, уже сплив. В’їзд йому заборонили 5 вересня 2014 року терміном на п’ять років.

Про це йдеться у відповіді Служби безпеки України на звернення народного депутата від фракції «Європейська солідарність» Олексія Гончаренка, яку він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

«Водночас наголошуємо, що в зв’язку із порушенням порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї громадянином Російської Федерації Корчевниковим Б.В., 5 вересня 2014 року йому було заборонено в’їзд на територію України терміном на 5 років. За вказаний період даних щодо вчинення Корчевниковим Б.В. дій, що можуть завдати шкоди національній безпеці, не отримано», – йдеться в документі.

Нагадаємо, 15 жовтня до Києва приїхав російський ведучий, генеральний директор російського православного телеканалу «Спас» Борис Корчевников. Борис Корчевников відвідував окупований Крим, також – був внесений Україною до санкційного списку осіб через позицію щодо конфлікту на Донбасі та окупації Криму та має російську медаль ордена «За заслуги перед Вітчизною» I ступеня – за високий професіоналізм і об’єктивність у висвітленні подій в Республіці Крим.

На фото Борис Корчевников (Євген Агарков / Facebook)

Фото: Олексій Гончаренко / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY