detector.media
13.11.2019 20:10
НАБУ повідомило про підозру директорці департаменту забезпечення доступу до публічної інформації ОПУ
НАБУ повідомило про підозру директорці департаменту забезпечення доступу до публічної інформації ОПУ
13 листопада детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів Спеціальної антикорупційної прокуратури повідомили про підозру трьом особам, зокрема, Світлані Кондзелі.

Про це йдеться на сайті Національного антикорупційного бюро України.

Так, підозру повідомлено керівниці одного з головних департаментів Офісу Президента України; ексзаступниці міністра культури України (2011 р.); фізичній особі - посереднику.

Дії всіх підозрюваних кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. 2 ст. 27, ч. 4 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним. 

Нагадуємо, 12 листопада НАБУ затримало директорку департаменту забезпечення доступу до публічної інформації в Офісі президента України Світлану Кондзелю та ексзаступницю міністра культури Вікторію Лісничу.

У НАБУ розповіли, що затримані вимагали в фізичної особи 300 тис. доларів США за сприяння в призначенні на керівну посаду до НАК «Нафтогаз України». Детективи Бюро затримали їх одразу після одержання першого траншу хабара в сумі 150 тис. доларів США. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY