detector.media
Детектор медіа
13.11.2019 18:00
Концепція майбутнього Закону про медіа
Концепція майбутнього Закону про медіа
13 листопада голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко та заступник голови Микита Потураєв публічно презентували концепцію майбутнього Закону про медіа, над яким наразі працюють члени комітету.

Новий законодавчий акт має стати комплексним документом, що прийде на зміну кільком медійним законам: про телебачення і радіомовлення, про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні, про інформаційні агентства, про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення, про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів, про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації.

«Детектор медіа» публікує презентацію, представлену в комітеті. Клікніть на зображення, щоби збільшити.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики планував у середині листопада винести на публічне обговорення свою версію законопроєкту про аудіовізуальні медіасервіси. ГО «Детектор медіа» та ГО «Іститут масової інформації» підготували свої пропозиції до майбутнього законопроекту про аудіовізуальні медіасервіси.

Презентацію надано Микитою Потураєвим

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY