detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
13.11.2019 14:38
Колишня команда проєкту ЦРУ запускає нову програму на Прямому каналі
Колишня команда проєкту ЦРУ запускає нову програму на Прямому каналі
Колишня команда програми журналістських розслідувань ЦРУ (Центр розслідувань України) 24-го каналу запускає новий проєкт розслідувань «Watchdogs» на Прямому каналі.

Про це повідомила ексведуча проєкту ЦРУ Тетяна Мартинюк на своїй сторінці в Facebook.

«Час настав! Сьогодні ми розкриваємо карти. Отже, промо нашої нової програми розслідувань готове і вже кортить поділитися ним з усім світом! Відтепер, слідкуйте за нашою командою на телеканалі "Прямий". До прем'єри лишилися лічені дні», – написала вона.

У коментарі «Детектору медіа» пані Мартинюк повідомила, що прем'єра програми відбудеться 22 листопада о 21:30. За її словами, далі проєкт планують випускати щочетверга о 22:00. 

Нагадаємо, з 24 каналу після 3,5 років роботи йде команда проєкту журналістських розслідувань ЦРУ (Центр розслідувань України). Генеральний директор телеканалу Роман Андрейко у коментарі «Детектору медіа» уточнив, що йде практично ввесь проєкт. За його словами, це сталося нещодавно й дізнався він про це по факту. Пан Андрейко додав, що проєкт згодом відновлять.

Тоді ще ведуча проєкту ЦРУ Тетяна Мартинюк повідомила, що команда проєкту готує нову програму розслідувань на іншому каналі. Її мають запустити орієнтовно через місяць.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY