detector.media
12.11.2019 21:02
У Ризі відбудеться медіа-конференція Східного партнерства щодо економічної сталості ЗМІ
У Ризі відбудеться медіа-конференція Східного партнерства щодо економічної сталості ЗМІ
Цей захід стане продовженням Другої медіа-конференції Східного партнерства, що відбулася у 2017 році та визначила економічну сталість як ключовий виклик, з яким стикається професійна журналістика в усьому регіоні.

Про це повідомляється в розповсюдженому пресрелізі.

Захід під назвою «Медіа-конференція Східного партнерства - 2019: бізнес та сталий розвиток» відбудеться 13-14 листопада у Ризі (Латвія).

Конференцію організовано Європейською Комісією за підтримки Європейської служби зовнішніх зв'язків та уряду Латвії. У заході братимуть участь понад 100 спеціалістів у галузі медіа, організацій із розвитку ЗМІ та донорів із країн-партнерів та Європейського Союзу.

На відкритті заходу виступатимуть:

На першому робочому засіданні будуть представлені результати дослідження, яке за ініціативою Єврокомісії провели в країнах Східного партнерства з метою визначення потреб ЗМІ.

Медіапрофесіонали з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України представлять успішні бізнес-моделі своїх організацій та розкажуть, як їм вдалося покращити свою фінансову сталість.

На останньому засіданні слово буде надано міжнародним донорам, які представлять свої проекти в країнах Східного партнерства та стратегії підтримки незалежних ЗМІ в регіоні.

Конференція завершиться підбиттям підсумків та розробкою рекомендацій, які допоможуть Комісії у формуваннi майбутньої підтримки медіа в Східних країнах-партнерах.

Раніше ОБСЄ провела в Москві конференцію з питань свободи ЗМІ за участю Лаврова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY