detector.media
11.11.2019 20:11
На Чернігівщні виявили ретрансляцію 26 російських каналів - Нацрада
На Чернігівщні виявили ретрансляцію 26 російських каналів - Нацрада
Нацрада та СБУ з'ясували, що у кав’ярні в місті Бобровиця транслюються телеканали, щодо яких в Україні діють законодавчі обмеження.

Про це повідомляється на сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Зазначається, що в закладі відбувалась ретрансляція каналів НТВ, «Рен ТВ», «Петербург 5», «Russia Today TV», «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «НТВ Мир», «Россия 24», «РосБизнесКонсалтинг-ТВ», «МИР 24», «Сарафан», «Осеаn-TV», «RTG TV», ТБН, «Дождь» та інших.

Відповідно до рішень Національної ради всі ці канали не відповідають нормам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та вітчизняному законодавству, відтак вони обмежені для розповсюдження на території України.

Спеціалісти Служби безпеки України провели роз’яснювальну бесіду з керівництвом закладу про відповідальність за статтею 436 Кримінального кодексу України («Пропаганда війни»). Показ російських програм у кав'ярні було припинено.

Нагадаємо, раніше на Чернігівщині Нацрада виявила ретрансляцію семи російських каналів у ресторані міста Новгород-Сіверський та трьох заборонених каналів в одному із закладів селища Седнів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY