detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
11.11.2019 17:54
На посади голів Держкіно та УІНП претендують по вісім кандидатів
На посади голів Держкіно та УІНП претендують по вісім кандидатів
Національне агентство України з питань державної служби повідомило, що останній етап конкурсу на зайняття посад голови Державного агентства України з питань кіно та голови Українського інституту національної пам’яті попередньо заплановано на 15 листопада.

Про це НАДС повідомило у відповідь на запит «Детектора медіа».

На посаду голови Держкіно претендують вісім кандидатів.

Також вісім кандидатів допустили до останнього етапу конкурсу на зайняття посади голови Українського інституту національної пам’яті.

Нагадаємо, 4 жовтня 2019 Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Українського інституту національної пам’яті. 4 листопада стало відомо, що на посаду голови Інституту нацпам’яті претендують 12 осіб. За даними «Історичної правди», Національне агентство України з питань державної служби оприлюднило імена восьми кандидатів на посаду голови УІНП, яких допустили до конкурсу після складання іспиту з іноземної мови.

Також 4 жовтня Кабінет Міністрів України оголосив конкурс на посаду голови Державного агентства України з питань кіно. 9 листопада на сайті Національного агентства України з питань державної служби оприлюднили перелік з 8 кандидатів на посаду голови Держкіно. Але пізніше перелік зник.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY