detector.media
11.11.2019 14:20
NewsOne запускає нове суспільно-політичне ток-шоу
NewsOne запускає нове суспільно-політичне ток-шоу
На телеканалі NewsOne 12 листопада о 20:00 відбудеться прем’єра нового суспільно-політичного проєкту «Шоу Шелеста». Шоу виходитиме щовівторка о 20:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Ведучим шоу буде Олександр Шелест.

«Це динамічна, драйвова і несподівана дискусія українського політика з представниками різних верств населення – громадськими діячами, лідерами думок, зірками шоу-бізнесу і, звичайно ж нами – звичайними українцями. Аудиторія нашої студії рівно поділена на глядачів різних поколінь і тут кожен може поставити питання, яке хвилює його зараз. Завдяки невичерпній енергії ведучого, цікавим редакторським і режисерським рішенням, "Шоу Шелеста" – це свіжий погляд на ток-шоу», – йдеться в повідомленні.

Керуватиме та аналізуватиме дискусію політичний психолог: «У разі заготовлених пафосних промов політиків і ухилянь від прямих питань, він може попередити або зупинити, а в іншому разі – підтримати промовця. Замість того, щоб слухати завчені фрази, ми змусимо політиків почути нас».

Нагадаємо, у вересні телеканал NewsOne запустив нове ток-шоу «Комітет свободи», ведучим якого став Віталій Дикий. Проєкт виходитиме щонеділі о 14:15.

Фото: NewsOne 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY