detector.media
11.11.2019 13:15
«Україна» готує другий сезон серіалу «На твоєму боці» за турецьким форматом
Канал «Україна» розпочав роботу над другим сезоном кримінальної мелодрами «На твоєму боці» за турецьким форматом «Ціна пристрасті» каналу «D».

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

Нагадаємо, за сюжетом, головна героїня Анастасія Стрілецька працює нейрохірургом в одній із кращих київських клінік. Одного разу вона виїжджає на ДТП, в якому нібито постраждав один з клієнтів клініки, але замість ДТП «швидка» привозить їх на склади фармацевтичної фабрики, де Настя стає «небезпечним свідком» навмисного вбивства. Щоб залишитися живою дівчині потрібно буде виконати прохання бандитів і повністю змінитися.

Другий сезон розповість про новий час у житті головної героїні. Її вороги, що вдають друзів і благодійників, стануть більш холоднокровними і хитрими. Надія вирватися зі злочинного оточення зруйнується. Настя втратить найдорожчих людей, але зустріне головного чоловіка у своєму житті.

У ролях Дана Абизова, Дмитро Ратомський, Сергій Калантай, Федір Гуринець, Євгенія Муц, Ірина Мельник, Ігор Рубашкін, Вікторія Чепурна та інші.

Над другим сезоном картини працюють дві режисерсько-операторські групи. 

Режисери-постановники – Антон Азаров і Сергій Сотниченко. Оператори-постановники: Олексій Калін і Дмитро Баженов. Продюсери – Наталя СтрибукВікторія КорогодІгор ВолковСергій Баранов.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займається компанія «ТРИ-Я-ДА продакшн». Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Нагадаємо, перший сезон серіалу вийшов на екрани 21 жовтня цього року

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY