detector.media
10.11.2019 14:44
«Слуга народу» розгляне заяву про відставку замішаного у секс-скандалі Яременка 11 листопада
«Слуга народу» розгляне заяву про відставку замішаного у секс-скандалі Яременка 11 листопада
Нардеп Богдан Яременко раніше написав заяву про складення ним обов’язків голови комітету Верховної Ради з міжнародних справ.

Про те, що фракція «Слуга народу» розгляне його заяву 11 листопада, повідомив заступника голови фракції Олександр Корнієнко, пише НВ.

За словами Корнієнка, «буде якийсь розвиток цієї ситуації».

Раніше Олександр Корнієнко вже коментував ситуацію довкола Богдана Яременка: говорячи про роботу парламентських фотокореспондентів, він згадав про статтю ККУ про втручають в особисте життя і порадив їм «бути уважнішими до того, що вони роблять».

Як писав ДМ, 29 жовтня кореспондент видання «Букви» сфотографував переписку Богдана Яременка в онлайн-мережі знайомств під час роботи в сесійній залі парламенту. Крім того, 30 жовтня видання написало, що наредп у робочий час «розглядав дівчат у додатку Tinder».

Нардеп спочатку заявив, що це була провокація з його боку. Але згодом він вибачився за «листування з повією».

Редакція інтернет-видання «Букви» звернулася до президента України та фракції «Слуга народу» через висловлювання пана Корнієнка. «Букви» просять керівництва фракції та Володимира Зеленського дати оцінку, засудити позицію Олександра Корнієнка, провести відповідну роботу серед представників фракції для недопущення будь-яких висловів або дій, спрямованих на обмеження діяльності незалежних ЗМІ в Україні.

30 жовтня під час виступу з трибуни Верховної Ради Яременко назвав публікацію його листування кримінальним злочином, за який загрожує до 7 років в'язниці.

«Букви» заявили, що різні особи - від політиків до журналістів - намагаються з'ясувати прізвище фотокореспондента, який зафіксував переписку нардепа від «Слуги народу» з повією. Але особу фотографа видання не розкриватиме.

1 листопада нардеп Яременко повідомив, що передасть заяву про відставку з посади голови комітету Верховної Ради спікеру парламенту лише тоді, коли відставку прийме фракція «Слуги народу». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY