detector.media
10.11.2019 13:21
«112 Україна» запускає нове токшоу «Не мовчи!»
«112 Україна» запускає нове токшоу «Не мовчи!»
Ведучими проєкту стануть Анастасія Марченко та Дмитро Співак.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Перший випуск токшоу «Не мовчи!» вийде в ефір 14 листопада. На каналі анонсують, що у проєкті будуть обговорювати «гострі соціальні проблеми звичайних українців».

Героями програми стануть «громадяни України, які стикаються з такими життєвими труднощами, як нерозуміння з сусідами і співробітниками, насильство в сім'ях, конфлікти в школах і ВНЗ, труднощі в ЖКГ» тощо.

«Детектор медіа» раніше розповідав про ведучого цього токшоу Дмитра Співака.

На телеканалах Медведчука, зокрема, «112 Україна» фін фігурує як «кандидат політичних наук» (джерело) / «громадський діяч» (джерело).

Раніше він представляв «Яблуко», «Трудову Україну», «Батьківщину», «Україну — Вперед!», Блок Петра Порошенка, «Слугу народу». Незважаючи на три спроби балотуватися в народні депутати, жодного разу так і не потрапив у парламент. Зі «Слуги народу» його вигнали ще до виборів.

На телеканалах Медведчука Дмитро Співак просуває інтереси «ОПЗЖ» та «рускій мір». Веде власну програму «Суб’єктивні підсумки».

Хвалить часи Брежнєва та обурюється, що День захисника України святкують у День УПА та козацтва. Вважає, що в Україні насаджують націоналізм.

Переконує, що питання Криму треба тимчасово винести за дужки, бо «що ти зробиш із Росією?». І взагалі, Україні варто припинити «штампи» щодо російської агресії. Також поширював маніпуляції про те, що «мирний план Медведчука» підтримали євродепутати.

Поширював теорії змови щодо Уляни Супрун та Валерії Гонтаревої.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY