detector.media
09.11.2019 16:41
Перелік кандидатів на посаду голови Держкіно спочатку оприлюднили, а потім прибрали - журналістка
Перелік кандидатів на посаду голови Держкіно спочатку оприлюднили, а потім прибрали - журналістка
На сайті Національного агентства України з питань державної служби оприлюднили перелік з 8 кандидатів на посаду голови Державного агентства України з питань кіно. Але пізніше перелік зник.

Це помітила журналістка, членкиня Громадської ради при Держкіно Олеся Анастасьєва та повідомила «Детектору медіа».

Так, 8 листопада вона оприлюднила у Facebook перелік з 13 кандидатів на посаду голови Держкіно:

А пізніше того ж дня, - з 8 кандидатів, які залишилсь, ймовірно, після тестування на знання іноземної мови. Зокрема, в ньому вже не було актора серіалів «Свати» та «Слуга народу», сценариста «Слуги народу», режисера російського серіалу «Моя прекрасная няня» Олексія Кірющенка.

Інформацію журналістка взяла з сайту Національного агентства України з питань державної служби, проте зараз перелік кандидатів на посаду голови Держкіно на цьому сайті відсутній. Залишилось лише розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття посади.

Однак у Олесі Анастасьєвої зберіглося посилання на перелік із 8 кандідатів на посаду голови Держкіно на сайті НАДС. Посилання досі активне.

Нагадаємо, екскерівник Держкіно Пилип Іллєнко 19 серпня 2019 року заявив, що написав прем’єр-міністру України заяву про звільнення за власним бажанням. Розпорядженням від 21 серпня 2019 року № 642-р Кабмін звільнив Пилипа Іллєнка.

2 жовтня 2019 рок Кабмін ухвалив рішення звільнити першого заступника голови Держкіно Сергія Неретіна та заступника голови Держкіно Сергія Недзельського. 

4 жовтня Кабінет Міністрів України оголосив конкурс на посаду голови Державного агентства України з питань кіно. До посадових обов’язків голови Держкіно входитиме: здійснення повноважень керівника державної служби Держкіно; реалізація державної політики у сфері кінематографії; здійснення інших повноважень, визначених законом. Посадовий оклад становить 24 000 гривень, а також надбавки, доплати та премії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY