detector.media
08.11.2019 20:06
На НЛО TV оголосили дату прем’єри ситкому «Громада»
На НЛО TV оголосили дату прем’єри ситкому «Громада»
Перший епізод комедійного серіалу «Громада» вийде в ефір 11 листопада о 18:00.

Про це повідомляє прес-служба НЛО TV.

Ситком розповідатиме про ініціативну дівчину Алісу, яка повертається в рідне українське містечко Ґонта після навчання в Європі та привозить великий грант на перетворення занедбаного заводу в молодіжний культурний центр. За умовами гранту, Аліса має співпрацювати з несвідомими представниками байдужої громадськості та чиновниками, в яких на цей грант особисті плани. Її абсолютна чесність, поєднана з невичерпним оптимізмом та незламною вірою в порядність людей, стає головною рушійною силою змін навколо неї.

«"Громада" – це сучасна історія про нас, прогресивну молодь, про залишки минулого, нашу країну та її трансформацію у сучасну європейську державу. Ми говоримо про важливе і серйозне через гумор, яскравих персонажів і діалоги "з перцем"», – зазначив директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

У ролях: Юлія Шугар, Павло Тупіков, Артур Логай, Антон Соловей, Владислава Гаркуша, Володимир Пітеров, Тетяна Юрікова та Кирило Ганін.

«Головний антагоніст в серіалі – сам народ, а точніше інертність більшої його частини, відсутність бажання щось міняти тут і зараз», – розповів продюсер, автор ідеї Олег Добреля.

Як писав «Детектор медіа», проєкт ситкому брав участь у конкурсі соціально вагомого контенту про Україну Pitch UA від медіаконсалтингової компанії Media Resources Management (MRM, що входить до Film.ua Group) та Агентства США з міжнародного розвитку USAID і став одним із його переможців. 

Під час пітчингу автори ситкому розповідали, що планують 30 епізодів по 24 хвилини. 

Зйомки серіалу «Громада» розпочались у червні 2019 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY