detector.media
08.11.2019 14:43
«Громадське радіо» запустило нову ранкову програму
«Громадське радіо» запустило нову ранкову програму
На «Громадському радіо» 4 листопада запустили нову ранкову програму, присвячену нагальним подіям на Донбасі і в Україні – «Турборанок. Донбас». Програму ведуть дві пари ведучих: Ліза Цареградська, Дмитро Бєлобров та Настя Горпінченко, Богдан Хворостяний.

Про це повідомляє пресслужба «Громадського радіо».

Програма виходить з 7:30 до 10:00.

«"Турборанок" — це ще й щоденна музична рубрика та спецпроєкти. Тиждень розпочинає понеділковий "Путівник" по Україні та смачні "Їжаки" про смаколики і не тільки. "Ключ, який завжди зі мною" по вівторках розповідає історії переселенців. У середу "Антикульт" переосмислює радянську спадщину. По четвергах "Персона" знайомить з історіями відомих людей, народжених на Донбасі. А у п’ятницю "ДНО" (дезінформація, наклеп, обман) підбиває підсумки маніпуляцій у медіа та розвінчує фейки тижня. Також у рамках "Турборанку" виходитимуть репортажі з Донбасу», – йдеться в повідомленні.

У вихідні в ранковому ефірі «Громадського радіо» виходять програми «Інший ранок», «Кут зору» і «Хроніки Даннінга-Крюґера».

Крім того, на «Громадському радіо» запустить вечірню програму, яка буде виходити з 18:30 до 20:00.

Ліза Цареградська стажувалась і працювала на телебаченні: на «Першому національному», «Еспресо» та ATR. Кілька років пропрацювала у службі новин на «Громадському радіо».

Дмитро Бєлобров – працює в журналістиці з 2016 року, спочатку працював на сайті 24-го каналу постійним автором, був репортером і журналістом-міжнародником на каналі «Україна» та Hromadske. Від серпня 2018 року новинар та ведучий програм на «Громадському радіо».

Настя Горпінченко – журналістка, авторка і ведуча подкасту «#ШоМиВибрали» на «Громадському радіо», авторка текстів для «Повага – кампанія проти сексизму в медіа і політиці». Раніше працювала на регіональній філії Суспільного у Сумах ведучою ранкової програми.

Богдан Хворостяний у журналістиці з 2012 року. Спочатку працював в онлайн-виданнях, пізніше — на телебаченні. На «Громадському радіо» від парламентської виборчої кампанії 2019 року.

Нагадаємо, 10 жовтня «Громадське радіо» перемогло в конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на частоту 99,4 МГц у Києві. «Громадське радіо» було єдиним претендентом на цю частоту. Суму конкурсної гарантії (120 тис. грн.) «Громадське радіо» збирало шляхом краудфандингу.

На фото Ліза Цареградська й Дмитро Бєлобров 

Фото: Громадське радіо 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY