detector.media
07.11.2019 17:11
12 листопада – у кінотеатрі «Жовтень» ексклюзивні покази фільму «Свідки Путіна»
12 листопада о 19:00 і о 19:30 в кінотеатрі «Жовтень» відбудуться ексклюзивні покази документального фільму «Свідки Путіна» за участі автора і режисера Віталія Манського. Після перегляду – обговорення стрічки.

«Фільм має нагороду за найкращий документальний фільм Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах 2018 року та інші кінематографічні призи.  Фільм містить унікальні архівні зйомки Віталія Манського, які були зроблені ним в період президентських виборів в РФ і приходу до влади Владіміра Путіна», – йдеться в повідомленні.

Композитор стрічки – Карліс Аузанс, продюсери – Наталія Манська, Габріела Бусман, Філіп Ремунда.   Виробництво: Латвія,  Швейцарія, Греція.   

«Події у стрічці розпочинаються 31 грудня 1999 року, коли Російська Федерація дізналася про нового президента. Фільм заснований на документальних свідченнях операції “Наступник”, унаслідок якої країна отримала президента, який править нею донині. Персонажами стрічки є Міхаіл Ґорбачов, Боріс Єльцин, Владімір Путін і російський народ, який завжди є мовчазним свідком вирішення своєї долі», – йдеться в описі.

Квитки за можна придбати за посиланням.

Преспоказ відбудеться 12 листопада о 10:30. Після перегляду фільму пройде пресконференція з Віталієм Манським (початок о 12:30).

Перегляд: кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26), зала «Солодке життя».

Реєстрація обов'язкова тут. Дедлайн подачі заявки – 11 листопада, 17:00.

Із запитами на ексклюзивні інтерв`ю звертатися до Альбіна Шнипко, PR-менеджер кінотеатру «Жовтень»: +38 (067) 247 59 65, e-mail: pr@zhovten.kiev.ua.

Віталій Манський – режисер-документаліст. Народився у Львові. Випускник ВДІКу, став одним із найвідоміших сучасних режисерів та продюсерів документального кіно. Перша робота Манського вийшла на екрани у 1989 році, й відтоді понад 30 стрічок режисера брали участь у міжнародних фестивалях та неодноразово отримували нагороди. Серед його найбільш відомих робіт: «У променях сонця» про КНДР, «Труба» про життя різних людей вздовж газового трубопроводу — від Уренгоя до Кельна, «Рідні» (копродукція з Україною) - історія сім`ї і країни. З 2014 року живе й працює  в Латвії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY