detector.media
07.11.2019 15:28
Сергій Неретін запустив YouTube-журнал «Ознаки»
Сергій Неретін запустив YouTube-журнал «Ознаки»
Прем'єрний випуск присвячено фільму «Халепа на 5 баксів», який виходить в український прокат сьогодні, 7 листопада.

Колишній перший заступник голови Держкіно, журналіст Сергій Неретін запустив YouTube-журнал про культуру. 

У коментарі «Детектору медіа» він розповів, що проєкт створює разом із групою однодумців. Команда зніматиме контент на різні теми, пов'язані з культурою та журналістикою. Випуски виходитимуть раз на два тижні. 

«Ніж розмінюватися на будь-що та займатися абичим, краще буду робити YouTube-канал, тим більше що це світова тенденція – телебачення втрачає аудиторію, інтернет нарощує», – пояснив запуск нового проєкту Сергій Неретін.

За його словами, назва «Ознаки» з’явилася ще 10 років тому – тоді він запускав пілотний проєкт про мистецтво та намагався просунути його на телебаченні, та канали його не взяли, а назва залишилися.

«Ця назва має на увазі ознаки життя, культури, кіно, будь-чого», – зазначив автор проєкту.

Перший випуск присвячено фільму «Халепа на 5 баксів» про історію занепаду оригінального стартапу трьох хлопців зі спального району, зокрема автор із гостями вияснили, наскільки стрічка відображає реальне життя сучасних спальних районів країни. Учасники випуску - врежисер фільму Мирослав Латик, виконавець головної ролі Дмитро Хомяк, автор санудтреку Олександр Стьоганов та письменик Володимир Адольфич.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 2 жовтня 2019 року ухвалив рішення звільнити першого заступника голови Держкіно Сергія Неретіна, який після звільнення Пилипа Іллєнка в серпні цього року виконував обов'язків голови Держкіно. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY