detector.media
06.11.2019 21:09
Російській актрисі на три роки заборонили в'їзд до України
Російській актрисі на три роки заборонили в'їзд до України
25-річна Маргарита Аброськіна відома ролями в російських серіалах. Прикордонники виявили її в аеропорту «Бориспіль» серед пасажирів рейсу з Мінська.

Про заборону в'їзду для актриси з РФ повідомляє пресслужба Держприкордонслужби. Представник ДПСУ Андрій Демченко розповів «Укрінформу», що мова йде саме про Маргариту Аброськіну.

Зазначається, що Аброськіна прибула до України на зйомки, однак з’ясувалося, що у 2018 році вона незаконно відвідувала окупований Крим.

За порушення вимог Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» актрисі заборонили в’їзд в Україну на 3 роки. Вона відбула зворотним рейсом у Білорусь.

Держприкордонслужба зазначає, що з початку 2019 року виявила понад 5 тисяч  фактів порушення особами порядку в’їзду/виїзду з/до тимчасово окупованих територій. За це складено 4 тис. 251 адмінпротокол, 1 тис. 314 іноземцям відмовлено у перетинанні державного кордону, а стосовно 915 – прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну.

Також від початку року заборону в’їзду в Україну отримали 43 іноземці з числа діячів культури та мистецтва.

Нагадаємо, раніше на три рок заборонили в'хзд в Україну російській телеведучій Дані Борисовій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY