detector.media
Олександр Лємєнов
06.11.2019 12:04
Про Портнова і погрози журналістам

В ситуації з Портновим, 112-м і дивними погрозами в сторону «Схем» все досить просто. Деталізую по пунктах:

1. З колегами не ходимо на цей телеканал (як і NewsOne) з 2014 року. Вважаємо їх сєпарськими і працюючими в інтересах Росії. Придбання нардепом Козаком в інтересах Медведчука це лише підтвердило. Згодом в цей ряд став і ZIK. Закликав до цього всіх колег.

2. Портнов, як мені пояснили, банкрот. Колеги, його «послуги» оплачуються окремими олігархічними групами. Більше того, з грози судової системи він став телеведучим. Ау, друзі, ТЕЛЕВЕДУЧИМ! Тому сюжети на замовлення стануть частішими, яка там юриспруденції і контроль за судоустроєм.

3. Ми маємо зробити висновок з того, що 112 канал та Портнов об’єднались проти тих, хто висвітлював корупційні оборудки, політичні договорняки і тд.

Який?

Прямолінійний саботаж у всіх аспектах трьох телеканалів - 112, NewsOne, ZIK. Хто ходить туди на ефіри і постійно дає персональні коментарі, мають виходити за межі кола нашого спілкування. Нарешті називайте все своїми іменами, вистачить розповідати про «треба доносити позицію різним групам населення». Хтось дав коментар – пояснюємо помилку.

Але якщо в когось є бажання доєднатись до цієї ідеї, пропоную дати назву групі осіб, що співпрацюють з сєпарськими телеканалами і створити список. Думаю, термін «медіа-манкурти» нікого не образить.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY