detector.media
05.11.2019 16:27
Виконувачем обов’язків генпродюсера каналу «2+2» став Сергій Кизима
Виконувачем обов’язків генпродюсера каналу «2+2» став Сергій Кизима
5 листопада виконувачем обов’язків генерального продюсера телеканалу «2+2», який входить до складу групи «1+1 медіа», призначено Сергія Кизиму.

Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Сергій Кизима розпочав роботу в медіагрупі в лютому 2017 року як виконавчий директор каналу «2+2», а з вересня 2019 року – обіймає позицію керівника координації контент-стратегії.

«Сергій Кизима – структурний і системний професіонал, який досконало знає канал і разом із командою доклав чимало зусиль для досягнення його високих показників. Сергій зміг вибудувати ефективні та конструктивні комунікації з колегами і, впевнений, стане відмінним керівником і лідером подальших позитивних зрушень», ‒ розповів член правління «1+1 медіа» Максим Кривицький, керівник «Телевізійного бізнесу».

Нагадаємо, 20 серпня «1+1 медіа» представила нову управлінську структуру, у якій відбувається чіткий розподіл на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси.

Зокрема, в «1+1 медіа» з'явилися бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким (донедавна генеральний продюсер каналу «2+2»), «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко (донедавна генеральна продюсерка каналу ТЕТ, очолить «1+1 Продакшн» з 16 вересня), «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість Олександра Ткаченка генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань. Колишній генеральний продюсер телеканалу «2+2» Максим Кривицький став генеральним продюсером телеканалу «1+1».

У групі «1+1 медіа» створено новий керівний орган – правління. Членами правління стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Склад правління групи затверджується акціонером «1+1 медіа», а члени правління самі обирають голову, який відповідатиме за організацію роботи органу. Правління має обрати голову на своєму першому засіданні 28 серпня.

Фото: 1+1 медіа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY