detector.media
04.11.2019 16:15
«1+1 медіа» і міжбанківська асоціація платіжних систем спільно боротимуться з інтернет-шахрайством
«1+1 медіа» і міжбанківська асоціація платіжних систем спільно боротимуться з інтернет-шахрайством
Група «1+1 медіа» підписала меморандум із українською міжбанківською асоціацією платіжних систем ЄМА. Тепер сторони будуть обмінюватися технічною інформацією та досвідом для ефективної протидії інтернет-шахрайству.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За словами Анни Ткаченко, керівники «1+1 Digital та Інновації». підписання меморандуму – це перший крок на шляху до поліпшення захисту фінансових операцій.

«Як показує досвід, ефективна боротьба зі зловмисниками в інтернеті можлива тільки за активної участі представників бізнесу та профільних об'єднань учасників ринку. Ми повинні йти до того, щоб рівень безпеки безготівкових розрахунків не поступався темпам їх розвитку в Україні», ‒  каже вона.

Олександр Карпов, директор ЄМА вважає, що завдяки спільній роботі над блокуванням сайтів, істотно зросте швидкість реакції на проблемні ситуації та захист інтересів користувачів платіжних послуг

Нагадаємо, раніше «1+1 медіа» запустила сервіс із захисту бренду в інтернеті, яка забезпечується завдяки власній розробці продукту Sudum. Послуга розрахована на бізнеси, які ведуть активну комунікацію з клієнтами та партнерами через власні сайти. Одним з перших клієнтів сервісу із захисту бренду в інтернеті став агрохолдинг «Мрія», репутація якого раніше була під загрозою із-за шахрайських сайтів-двійників.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY