detector.media
02.11.2019 17:36
Портнов оприлюднив ще три номери автівок, начебто пов'язаних із «Схемами»
Портнов оприлюднив ще три номери автівок, начебто пов'язаних із «Схемами»
Ексзаступник голови Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов вважає, що журналісти «Радіо Свобода» здійснюють протиправну діяльність. Через це він оприлюднив три номери автівок, які, за його словами, пов'язані з журналістами.

Про це ексчиновник написав у своєму телеграм-каналі.

«"Радіо Свобода" знову виступило із занепокоєнням і погрозами в зв'язку з тим, що я зловив їх співробітника на прямому стеженні за моїм автомобілем. Здійснюють протиправну оперативно-технічну діяльність і кажуть про тиск. Я НХ бачив вас, одіозне "Радіо Свободи", разом з усією вашою стурбованістю. Публікую дані ще трьох ваших автомобілів, які займаються незаконною діяльністю. Всі, хто виявить ці три авто, знайте, що ви маєте право дати силову відсіч їх незаконної діяльності. А ми надамо вам безкоштовну юридичну допомогу», - написав Андрій Портнов.

Нагадаємо, 31 жовтня чиновник часів президентства Віктора Януковича Андрій Портнов виклав персональні дані водія знімальної групи програми «Схеми», яка займається дослідженням його діяльності. Він оприлюднив повні паспортні дані та домашню адресу водія, номери авто.

У відповідь «Схеми» заявили про тиск на журналістів з боку Портнова. Журналісти зазначили, що не планують припиняти роботу над темою.

Андрій Портнов, у свою чергу, пригрозив усій редакції «Схем» публікацією «їхньої особистої та персональної інформації», а також «аналізом приватного життя та ненав’язливим супроводом у темний час доби».

Президент «Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа» Джеймі Флай засудив розголошення персональних даних співробітників проєкту «Схеми» та закликав правоохоронців відреагувати на дії Портнова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY