detector.media
02.11.2019 12:17
Портнов відреагував на заяву «Радіо Свобода» новими погрозами
Портнов відреагував на заяву «Радіо Свобода» новими погрозами
Колишній заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що і надалі буде оприлюднювати персональну інформацію «всіх причетних» працівників ЗМІ.

Про це він написав у своєму каналі в Telegram.

Як відомо, 31 жовтня Портнов виклав персональні дані водія знімальної групи програми «Схеми», яка займається дослідженням його діяльності, а саме: повні паспортні дані та домашню адресу водія, номери авто.

Редакція «Схем» розцінила це як прямий тиск на команду журналістів. Натомість Андрій Портнов заявив, що і надалі публікуватиме персональні дані. Він також звинуватив «Радіо Свобода», чиїм проєктом є «Схеми», у начебто манії величі та поширенні недостовірної інформації.

«Звичайно, в наступний раз я поступлю ще чіткіше і креативніше, але ключовий сигнал цієї історії - стурбованість про розкриття їх особистих даних. Ну раз є такі думки, то будемо йти назустріч побоюванням і тепер публікувати дані про всі їх автомобілі, персональні відомості про причетних співробітників одіозного ЗМІ, місця їх проживання, біографії, паспортні дані та інші реквізити до десятого коліна», - йдеться в дописі Андрія Портнова.

Він також закликав «своїх знайомих з аналогічними випадками поділитися своїми напрацюваннями щодо незаконної діяльності щодо них».

«Думаю, буде не зайвою і періодична показова прогулянка з біноклем біля місця проживання, аналіз приватного життя і ненав'язливий супровід в темний час доби в автомобілі з опущеними козирками і затемненими стеклами. Я сформую банк даних про кожного і буду оприлюднювати кожне прізвище, хто б не піднімав з цього приводу виття», - заявив Портнов.

Раніше ми детально писали, хто такий Андрій Портнов насправді, а також пояснювали, чому його не можна титрувати як правозахисника. У 2010 році він став заступником глави Адміністрації Віктора Януковича і керівником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою. Як розповіла в коментарі «Детектору медіа» співкоординаторка Громадської ради доброчесності Галина Чижик, Портнов мав вплив не лише на кадрову політику в судовій системі, а й на рішення суддів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY