detector.media
01.11.2019 16:32
Євген Кисельов запускає YouTube-проєкт «Кисельные берега»
Євген Кисельов запускає YouTube-проєкт «Кисельные берега»
Ведучий сказав, що в рамках проєкту говоритиме «про все, що відбувається на різних близьких і далеких берегах».

Ведучий Євген Кисельов запускає проєкт «Кисельные берега» YouTube-каналі. Анонс проєкту оприлюднили на сторінці YouTube-каналу 31 жовтня.

«Детектору медіа» Євген Кисельов відмовився розповідати деталі проєкту до його запуску. Він також не уточнив дату запуску програми.  

«Дніпро розділив моє життя на дві частини – я живу в Києві, на правому березі Дніпра, але слідкую і за подіями, які відбуваються далеко за лівим берегом, у Москві, у Росії ... і на далеких берегах, де в моєму житті теж було багато всього важливого: на південному березі Каспію і на берегах Перської затоки, в Ірані, в Афганістані, і взагалі багато в житті було, як то кажуть, на далеких берегах: в Америці, в Англії, в Європі, на Близькому Сході. І про все, що і відбувається на різних близьких і далеких берегах, я буду розповідати вам на цьому каналі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 22 серпня телеведучий Євген Кисельов повідомив йде з Прямого каналу. Він повідомив, що планує займатися іншими проєктами, у тому числі написанням книги. Пан Кисельов відмовився коментувати «Детектору медіа» причини свого звільнення й майбутні плани, зазначивши, що «зараз не готовий говорити на цю тему» і він «усе сказав учора».
23 серпня головний редактор «Радіо НВ» Валерій Калниш сказав, що Євген Кисельов стане ведучим авторської програми на «Радіо НВ». Прем’єра проєкту запланована вже в новому сезоні, який стартує 2 вересня.

Євген Кисельов працював на Прямому каналі з моменту його запуску 24 серпня 2017 року. У квітні 2018 року «Детектору медіа» з власних джерел стало відомо, що Прямий канал припинив співпрацю з телеведучим Євгеном Кисельовимнібито через те, що пан Кисельов почав працювати на «Радіо НВ», не повідомивше про це керівництво каналу. Євген Кисельов зник з ефіру Прямого каналу, згадки про нього зникли із сайту каналу. Наприкінці травня 2018 року він повернувся в ефір Прямого каналу, на каналі його відсутність пояснили відпусткою.

Фото: скріншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY