detector.media
30.10.2019 18:56
Нардеп «Слуги народу» Яременко вибачився за «листування з повією» у Раді
Нардеп «Слуги народу» Яременко вибачився за «листування з повією» у Раді
Раніше він повідомляв, що листування, яке сфотографували у Верховній Раді журналісти, нібито було провокацією проти ЗМІ.

Народний депутат Богдан Яременко видалив пост, у якому називав листування провокацією проти журналістів, та приніс вибачення.

«Не всі рішення бувають однаковими вдалими. Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента», - написав він у Facebook.

Як писав ДМ, 29 жовтня кореспондент видання «Букви» сфотографував переписку Богдана Яременка в онлайн-мережі знайомств під час роботи в сесійній залі парламенту. Крім того, 30 жовтня видання написало, що «Богдан Яременко в додатку Tinder розглядав дівчат».

Нардеп, своєю чергою, заявив, що це була провокація з його боку. «Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече, ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал, я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане "листування". Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає. Не варто вірити усьому, що публікують нібито ЗМІ», - зазначив Яременко у дописі, який наразі видалено.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY