detector.media
29.10.2019 14:05
Сергій Сивохо призначений на громадських засадах та не має допуску до держтаємниці – РНБО
Сергій Сивохо призначений на громадських засадах та не має допуску до держтаємниці – РНБО
Сергій Сивохо призначений радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах та не має допуску до державної таємниці.

Про це повідомили в Апараті РНБО у відповідь запит «Укрінформу».

«18 жовтня 2019 року розпорядженням секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сивоха Сергія Анатолійовича призначено радником секретаря РНБО України на громадських засадах. Сивоха С.А. призначено на посаду, яка не передбачає надання допуску та доступу до державної таємниці, і тому не потребує проходження ним відповідних перевірок спецслужб», – розповіли в РНБО.

Секретар РНБО Олексій Данілов зараз має трьох штатних радників та чотирьох радників на громадських засадах.

«Для порівняння, колишні секретарі РНБО України мали від 2 до 16 радників. Зокрема, Володимир Горбулін – 2 особи, Євген Марчук – 7 осіб, Раїса Богатирьова – 16 осіб, Олександр Турчинов – дві особи», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року український актор, телеведучий та гуморист Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

23 жовтня стала відомо, що колишній директор і співвласник ТОВ «Квартал-концерт» з групи «Квартал» і театрально-концертного агентства ТОВ «Нью Фрідом», нині народний депутат від «Слуги народу» Максим Ткаченко став радником секретаря Ради національної безпеки і України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Фото: Сергій Сивохо / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY