detector.media
29.10.2019 11:10
Депутати від «Слуги народу» на своєму засіданні підтримали рішення не брати участь в ефірах росТБ
Депутати від «Слуги народу» на своєму засіданні підтримали рішення не брати участь в ефірах росТБ
Фракція «Слуга народу» 28 жовтня провела засідання за участі Президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомила заступниця голови депутатської фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук на своїй сторінці в Facebook.

«Проголосували ще раз за те, що ми не ходимо на російські канали, хоча таке рішення уже було прийнято раніше», – розповіла вона.

За її словами, під час засідання говорили про Донбас. Зокрема, Володимир Зеленський розповів про поїздку в Золоте. З‘їзд партії «Слуга народу» відбудеться 10 листопада, «після цього розпочнеться активна розбудова партії».

Нагадаємо, 23 жовтня стало відомо, що народний депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко взяв участь у російській пропагандистській програмі «Велика гра» на «Первом канале». Зокрема, під час ефіру він прокоментував ситуацію щодо «формули Штайнмаєра»: «Та ситуація, що склалася у суспільстві відносно формули Штайнмаєра, вона була вкинута в суспільство радикально налаштованими націоналістами, у яких у цілому їх політика полягає у ворожнечі, у війні». 

Згодом він додав, що усвідомлено погодився брати участь у запису ефіру на російському телебаченні. На його думку, «потрібно ходити, говорити, доводити і відстоювати позицію щодо відновлення миру в Україні, навіть на російське телебачення». Нардеп розповів, що частину його слів російські медійники вирізали.

Фото: Євгенія Кравчук / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY