detector.media
28.10.2019 18:45
Експерти зі США та Британії навчатимуть українських військових інформаційної боротьби
Експерти зі США та Британії навчатимуть українських військових інформаційної боротьби
Семінар для українських військових з питань інформаційних операцій триватиме в Києві з 28 жовтня по 1 листопада. Навчання проводитимуть американські та британські радники.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

«Метою є підвищення спроможностей органів військового управління Збройних Сил України та набуття практичних навичок фахівцями з інформаційної боротьби, а також впровадження досвіду і підходів країн НАТО за напрямками стратегічних комунікацій та інформаційних операцій», - йдеться в повідомленні.

Під час семінару іноземні радники з Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування спільно з офіцерами з питань підготовки і ведення інформаційних операцій обговорюватимуть та аналізуватимуть негативний інформаційно-психологічний вплив, який здійснює Російська Федерація проти України.

Основною метою заходу є можливість провести практичне навчання українських фахівців у сфері інформаційної боротьби, поєднавши його з практикою оцінювання інформаційного простору, вивчення та аналізу цільової аудиторії і планування медіа заходів.

До семінару також залучаються представники інших державних установ та структур, які діють у сфері інформаційної боротьби та інформаційної безпеки.

Раніше Нацрада створила робочу групу з питань захисту інформаційного простору.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY