detector.media
28.10.2019 17:30
Тамілу Ташеву призначили заступницею Постійного представника президента в Криму
Тамілу Ташеву призначили заступницею Постійного представника президента в Криму
Співзасновницю, координаторку громадської ініціативи «Крим. SOS», продюсерку фільму «Мустафа» Тамілу Ташеву заступницею Постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим.

Про це йдеться в розпорядженні президента від 25 жовтня.

З призначенням Тамілу Ташеву вже привітав Постійний представник президента України в Криму Антон Коріневич: «Впевнений, що її досвід, віра у справедливість, цінності, правозахисна діяльність, любов до свого народу привнесуть важливий внесок у справу деокупації та реінтеграції Криму, захисту прав кримчан, що проживають на тимчасово окупованій території або є внутрішньо переміщеними особами».

Нагадаємо, речниця МЗС України Катерина Зеленко виступила із промовою щодо свободи слова на Донбасі та в Криму на засіданні Комітету з спеціальним політичних питань та питань деколонізації Генеральної асамблеї ООН. У своїй останній доповіді генеральний секретар ООН Антоніо Ґутерріш закликав окупаційну російську владу Криму гарантувати, що право на свободу вираження поглядів на півострові може бути реалізовано всіма без будь-якої дискримінації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY