detector.media
28.10.2019 16:45
ОБСЄ проведе в Москві конференцію з питань свободи ЗМІ за участю Лаврова
ОБСЄ проведе в Москві конференцію з питань свободи ЗМІ за участю Лаврова
У Москві 6 листопада відбудеться Конференція високого рівня «Свобода ЗМІ та безпека журналістів у Російській Федерація та в регіоні ОБСЄ: виклики та можливості в епоху цифрових технологій».

Про це 28 жовтня повідомляється на сайті ОБСЄ.

Конференцію організував представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір за підтримки Міністерства закордонних справ РФ. На заході будуть обговорювати питання свободи ЗМІ, безпеку журналістів, регулювання, що стосуються свободи вираження поглядів, у тому числі через інтернет, та питання дезінформації. Очікується, що на конференції будуть присутні понад 200 учасників, а саме: медіаексперти, журналісти, представники громадянського суспільств та політичні представники.

Серед спікерів будуть присутні:

Переглянути повний перелік спікерів і модераторів конференції можна тут.

Нагадаємо, заступник головного редактора російського пропагандистського телеканалу Russia Today Анна Бєлкіна стала одним зі спікерів на Конференції з питань глобальної медіаграмотності у Швеції.

18 вересня 2019 року Верховна Рада підтримала проєкт постанови про проведення парламентських слухань про безпеку діяльності журналістів в Україні 6 листопада 2019 року. За таке рішення проголосувало 335 народних обранців.

Фото: сайт ОБСЄ 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY