detector.media
28.10.2019 13:40
Презентовано тизер комедії «У справу втручається Остап Гуляй» (ВІДЕО)
Презентовано тизер комедії «У справу втручається Остап Гуляй» (ВІДЕО)
Трейлер знято за підтримки Українського культурного фонду. На виробництво стрічки команда шукатиме додаткові кошти.

Про це повідомляє прес-служба фільму. 

Для режисера Максима Лукашова це дебютна повнометражна робота. Комедія розповість про нестандартні методи боротьби із сепаратизмом. В якості джерел натхнення називає українську народну казку «Пан Коцький», картини Альфреда Гічкока «39 сходинок» та «Великий Лебовські» братів Коен.

За сюжетом, на порозі квартири талановитого, але безробітного киянина Остапа з'являється епатажна поетеса Юліті. Жінка переховується від проросійських терористів, бо стала небажаним свідком їхніх темних справ. Юліті вбивають прямо у квартирі Остапа. Аби уникнути несправедливого вироку, Остап вимушений бігти від поліції. Під час втечі з Києва до Одеси за ним слідкують агенти СБУ, сподіваючись, що Остап виведе їх на слід бойовиків. А сам герой тим часом намагається приборкати норовливу журналістку Соломію.

У тизері знялися актори Юрій Феліпенко, Наталка Денисенко, Андрій Мороз, Валентина Войтенко, Павло Левицький, Петро Великий.

Режисер - Максим Лукашов. Продюсери - Віктор Шевченко, Микола Кащенко. Операторка-постановниця - Таня Дуднік. Художниця-постановниця - Марія Хомякова. Композитор - Олександр Чаркін.

Проєкт отримав підтримку Українського культурного фонду. Автори планують шукати кошти на створення картини і запустити краудфандингову кампанію. Також планують подавати заявку на участь у пітчингу Держкіно України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY