detector.media
27.10.2019 16:33
Зеленський заявив, що не боїться образити Коломойського або втратити підтримку «1+1»
Зеленський заявив, що не боїться образити Коломойського або втратити підтримку «1+1»
Президент Володимир Зеленський запевнив, що під час виборчої кампанії не шукав та не отримував жодних порад від олігарха Ігоря Коломойського, а також не планує надавати йому якісь особливі привілеї.

Про це голова держави заявив в інтерв’ю The New Yorker, пише «Громадське».

Так, Володимир Зеленський розповів американському виданню, що буде вимагати від Ігоря Коломойського витрачати велику частину грошей на соціальні та інфраструктурні проекти. Він нагадав, як це було з іншими олігархами: Рінат Ахметов купив 200 автомобілів швидкої допомоги, а Віктор Пінчук - квартири звільненим з російського полону морякам та політв’язням.

Втратити через це підтримку телеканалу «1+1» або образити його власника - Коломойського - Зеленський начебто не боїться.

«Якщо після цього канал буде налаштований проти мене - ну що ж, тоді ми зрозуміємо, що він не хоче жити по-іншому», - резюмував президент.

Раніше кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський сказав, що використовуватиме канал «1+1» як батіг для того, щоб стимулювати нову владу йти до змін.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY