detector.media
27.10.2019 12:29
Українські журналісти взяли участь у фотопроєкті в рамках кампанії ООН
Українські журналісти взяли участь у фотопроєкті в рамках кампанії ООН
Журналісти та зірки шоу-бізнесу підтримали кампанію Організації «Be the Change», покликану зберегти нашу планету. Для цього вони знялись у фотопроєкті «17 цілей сталого розвитку».

Проєкт представили 24 жовтня, у День ООН 2019, пише «Українська правда».

Так, від медійників у ньому взяли участь Майкл Щур, Маша Єфросиніна, Севгіль Мусаєва, Яніна Соколова та Тетяна Даниленко.

Учасники проєкту обрали собі кожен по цілі та поділилися персональними порадами, як почати змінювати світ на краще.

Роман Вінтонів (Майкл Щур) виступив за сталий розвиток міст і громад.

«Середовище виховує наступні покоління, хочемо ми цього чи ні. І коли ти любиш середовище, в якому живеш, де тобі безпечно і комфортно, ти його цінуєш. І ти завжди будеш його захищати», - упевнений телеведучий.

Телеведуча Тетяна Даниленко обрала ціль «Достойна робота та економічне зростання».

«Якби більшість громадян нашої країни мали гідну роботу, українська економіка росла б набагато швидше, а нація відчувала б себе щасливішою», - вважає вона.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва обрала представляти як мету подолання бідності.

«Бідність обмежує розвиток суспільства і не дає можливості зробити стрибок на якісно новий рівень. Мільйони українців через відсутність роботи в Україні змушені заробляти гроші для своїх сімей за кордоном. Безробіття стало проблемою не тільки маленьких містечок і сіл, а й українських мільйонників. Саме тому подолання бідності має стати однією з пріоритетних цілей нашого суспільства і влади», - упевнена пані Севгіль.

Журналістка і телеведуча Яніна Соколова, яка нещодавно подолала рак, виступила за здоров'я та благополуччя.

«У нас немає ментальної звички стежити за власним здоров'ям. Ми звертаємося до лікарів, коли вже звалюємося з ніг. За рік я пережила все наслідки такого звернення, і мені б дуже хотілося застерегти українок від байдужості до себе. Любити, подорожувати, захоплюватися і перемагати ми можемо тільки тоді, коли будемо здоровими. Мені б хотілося, щоб українці пам'ятали про це кожен день», - поділилася вона.

«Коли я запропонувала чоловікові знятися разом для цього проєкту, він одразу погодився. Адже рівність лежить в основі нашого союзу. І цим ми хочемо підкреслити, що закликаємо всі сім'ї України пам'ятати, що рівність - це не тільки про жінок, але і про чоловіків», - розповіла телеведуча Маша Єфросініна. Вона представляла у фотопроєкті гендерну рівність.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY