detector.media
26.10.2019 15:00
Бородянський: Зараз Україна виграє інформаційну війну проти Росії на своєму полі та в світі
Бородянський: Зараз Україна виграє інформаційну війну проти Росії на своєму полі та в світі
Подальше завдання України - продукувати якомога більше якісного сучасного контенту в своєму культурному просторі, вважає міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський.

Про це він сказав в інтерв'ю «Радіо Свобода».

«Я не погоджуюсь, що Україна програє інформаційну війну [Росії], зовсім не погоджуюсь. Проти нас працює масштабна, серйозна, відлагоджена машина зі спотворення інформації. І Україна в цьому вистояла. Вона створила в громадянському суспільстві, в державних інституціях, у силових відомствах інструменти, які цю агресію стримали. І я вважаю, що ми виграли цю боротьбу на своєму полі точно, і в світі точно виграли. Якщо порівняти ресурси, які з тієї сторони задіяні, і якими ми боролися проти агресії – це не зрівнянні ресурси. Але це не означає, що ми не повинні покращуватись», - сказав Володимир Бородянський.

Він додав, що вважає одним з останніх прикладів якісного українського контенту стрічку «Захар Беркут» режисера Ахтема Сеітаблаєва. Як писав ДМ, бокс-офіс цього історичного екшену за перший вікенд склав 13,2 млн грн. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпідтримка - 30 млн гривень.

Нагадаємо, у вересні Володимир Бородянський повідомив, що за декілька місяців буде готова комплексна програма дій щодо інформаційного забезпечення населення на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і Криму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY